مشاور مامایی- پگاه عبادی midwiferyconsultant.persianblog.ir
سرویس مشاوره تلفنی از سراسر ایران 9099071318 تماس از خط ثابت 
قالب وبلاگ

روش نگهداری مواد غذایی به طریق انجماد اساسا برای انواع گوشت و سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرد ولی امروز شاهد آن هستیم که گاهی شیرینی‌ها و حتی شیر را را هم فریز می کنند که این عمل فقط خاصیت تازگی ، لطافت و آرامبخشی شیر را کاهش می دهد.


دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا - واحد علوم پزشکی ایران، گفت: عمل فریزر کردن میوه‌ها، شیرینی‌ها و شیر بر کیفیت مواد غذایی آنها تاثیر گذار نیست اما چگونگی خارج کردن این مواد از حالت انجماد اهمیت بسیار دارد، زیرا انجام نادرست این عمل بر کیفیت مواد غذایی تاثیرات نامطلوبی می گذارد.

دکتر کیمیاگر تاکید کرد: بهترین روش برای خارج کردن مواد غذایی به خصوص شیر، قرار دادن مواد غذایی چند ساعت قبل از مصرف در یخچال است تا خروج از انجماد آهسته‌تر صورت گیرد.

وی تصریح کرد: شیر و برخی میوه ها نظیر آلبالو و توت فرنگی دارای بافتی ظریف هستند و زمانی که از فریزر خارج می شوند، اگر به درستی از انجماد خارج نشوند تمام ارزش غذایی خود را از دست می دهند.

[ جمعه ۱ آبان ۱۳۸۸ ] [ ٥:٥۱ ‎ق.ظ ] [ پگاه عبادی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَکَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَکَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِینَ سپس نطفه را بصورت علقه [= خون بسته‏]، و علقه را بصورت مضغه [= چیزى شبیه گوشت جویده شده‏]، و مضغه را بصورت استخوانهایى درآوردیم؛ و بر استخوانها گوشت پوشاندیم؛ سپس آن را آفرینش تازه‏اى دادیم؛ پس بزرگ است خدایى که بهترین آفرینندگان است
آرشيو مطالب
امکانات وب